Bolaget ska bedriva matlagningskurser, catering, event, äventyr, konsult inom matfrågor, hygienfrågor samt materialfrågor samt därmed förenlig verksamhet. Även försäljning av mat, köksredskap såsom knivar, förkläden, kastruller och andra tillhörande produkter. Företaget ska även bedriva viss handel med värdepapper.
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 316 | 9 801 | 8 306 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -107 | 455 | -449 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -164 | 421 | -498 |
Årets resultat (tkr) | -164 | 421 | -498 |
Summa tillgångar (tkr) | 906 | 712 | 634 |
Antal anställda | 10 | 9 | 8 |
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 316 | 9 801 | 8 306 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -107 | 455 | -449 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -164 | 421 | -498 |
Årets resultat (tkr) | -164 | 421 | -498 |
TILLGÅNGAR | 2023-10* | 2022-10* | 2021-10* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 36 | 22 | 51 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 870 | 690 | 583 |
Tillgångar (tkr) | 906 | 712 | 634 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-10* | 2022-10* | 2021-10* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -3 204 | -3 040 | -3 461 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 111 | 3 752 | 4 095 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 906 | 712 | 634 |
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-10* | 2022-10* | 2021-10* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 9 | 8 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 132 | 1 089 | 1 038 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.9% | 4.6% | -5.4% |
Soliditet | -353.6% | -427.0% | -545.9% |
Kassalikviditet | 16.8% | 11.4% | 9.8% |
Bolaget ska bedriva matlagningskurser, catering, event, äventyr, konsult inom matfrågor, hygienfrågor samt materialfrågor samt därmed förenlig verksamhet. Även försäljning av mat, köksredskap såsom knivar, förkläden, kastruller och andra tillhörande produkter. Företaget ska även bedriva viss handel med värdepapper.